![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 20 Pomógł: 0 Dołączył: 16.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Mam problem z formularzem.
Tak wygląda kod formularza na stronie. Używam pluginy Jquery, by formularz wyświetlał się w oknie popup. Mój problem polega na tym, że kiedy przesyłam przy pomocy tego obrazka(submit) dane z formularza do strony info.php to nie jest to wykrywane jako isset($_POST['logon']). Niby wszystko działa ale w skrypcie php nie mogę sprawdzić czy ten formularz został przesłany tylko muszę od razu pobierać dane. Czy ktoś wie jak to rozwiązać? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 455 Pomógł: 69 Dołączył: 23.10.2004 Skąd: Oświęcim Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Taki input zwraca współrzedne kliknięcia. Sprawdz czy istnieje "logon_x" i "logon_y", ewentualnie czy pozostałe pola zostały przesłane.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 20 Pomógł: 0 Dołączył: 16.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Udało mi się to jakoś zreperować. Wykorzystałem właśnie fakt że przesyłane są współrzędne x i y i po prostu sprawdzam funkcją isset(x) i wtedy wiem czy ktoś użył formularza czy nie.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 01:26 |