![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 25 Pomógł: 0 Dołączył: 26.01.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Posiadam serwis, w którym w kilku różnych miejscach wykorzystuję przesyłanie danych przez ajax metodą post... chciałem dodać takie okienko, w którym pojawia się komunikat o ładowaniu danych.... wykorzystałem do tego ajaxStart i ajaxStop... Przy pierwszym kliknięciu przycisku pobierającego dane ajax'em wszystko działa, pojawia się mi DIV z komunikatem, gdy zostanie załadowany w odpowiedni div wynik i chcę ponownie kliknąć w kolejny przycisk, który ma pobrać dane do tego samego DIV'a, to dane zostają załadowane ale komunikat o ładowaniu już się nie wyświetla... Mam nadzieję, że za bardzo nie zamotałem ![]() Poniżej zamieszczam kod z którego korzystam. jQuery dopiero poznaję, proszę o jakieś sugestie....
Zastanawia mnie też dlaczego po załadowaniu do DIV'a danych jestem w stanie odnieść się do funkcji getData i wykonać ją poprawnie, a pozostałe zdarzenia nie działają... Ten post edytował fluffy 1.12.2010, 18:39:15 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 00:31 |