![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 283 Pomógł: 34 Dołączył: 21.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak by wyglądała Wasza implementacja (w mvc) takiej przykładowo listy zleceń gdzie trzeba uwzględnić sortowanie, wyszukiwanie, stronicowanie czy chociażby z podział na promowane i zwykłe (gdzie ilosc wyświetleń jest stała), gdzie url może posiadać wiele różnych segmentów. Aktualnie robię taką rzecz i wstyd przyznać ale wygląda u mnie to beznadziejnie, wykorzystuje KO2.
Żeby zobrazować beznadziejność, oto przykład jak robię linki:
A brakuje tu jeszcze wyszukiwania. A kontroler który to obsługuje? To jeszcze większa porażka. Dodam, że całość pobieram pregiem, bo nie miałem pomysłu na jakiś sensowny routing aby przekazywać wszystko jako argumenty. Myślę, że w KO3 byłoby trochę lepiej, bo jest tam lepszy routing. Dlatego chciałbym zobaczyć jakieś przykłady implementacji takiej rozbudowanej listy z takimi funkcjonalnościami, routing, widok czy kontroler najlepiej pod Kohane, ale nie koniecznie. Ten post edytował nmts 1.12.2010, 18:29:19 -------------------- Free Web Tools - narzędzia dla programistów, webdeveloperów i specjalistów seo...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 20:21 |