![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 186 Pomógł: 13 Dołączył: 7.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
To jest fragment kodu jaki mam w pliku php. Jak widać jest delikatny problem z " i ' :/ Jak z tego wybrnąć, żeby działało dobrze? -------------------- www.dapi.net.pl - Wiele technologii, jedna pasja.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 142 Pomógł: 28 Dołączył: 7.04.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
aby zwiekszyć czytelność kodu i nie używać konkatenacji możesz użyć składni heredoc:
echo <<<EOT tutaj Twój kod EOT; |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 186 Pomógł: 13 Dołączył: 7.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A jakiś inny sposób, bo ten mi jakoś nie podchodzi? :/
Nie wiem co robię źle, ale wyświetla mi się pusta, biała strona... -------------------- www.dapi.net.pl - Wiele technologii, jedna pasja.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 182 Pomógł: 115 Dołączył: 4.03.2009 Skąd: Myszków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Raportowanie błędów masz włączone? Pewnie masz błąd w składni.
EOT; (to nie musi być EOT, możesz wstawić dowolne litery, byle by były takie same w rozpoczęciu i zakończeniu) musi być na początku linii, nie może mieć żadnych znaków przed. |
|
|
![]()
|
|
Już mam treść błędu. Wchodziłem ze złego adresu
![]() Cytat Parse error: syntax error, unexpected T_ENCAPSED_AND_WHITESPACE, expecting T_STRING or T_VARIABLE or T_NUM_STRING in /Dapi/domains/milkyway.net.pl/public_html/wersja1.4/federacja-admin.php on line 48 linijka 48 (nie ma żadnych spacji przed tym): -------------------- www.dapi.net.pl - Wiele technologii, jedna pasja.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 15:40 |