![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 77 Pomógł: 1 Dołączył: 4.06.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Jestem w takiej sytuacji, iz kolega stworzyl subdomene i skonfigurowal ja na moje DNSy. Niestety ta subdomena odnosi sie do glownego katalogu, wiem, ze mozna to zalatwic dzieki .htaccess, aby przenosilo do odpowiedniego katalogu. Prosilbym o zawartosc takiego .htaccess ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Czy próbowałeś sam to rozwiązać? Próbowałeś szukać w google? Wątpię, http://www.google.pl/#hl=pl&source=hp&...251ec6b5baa4a02
-------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 77 Pomógł: 1 Dołączył: 4.06.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
szukalem, chodzi mi tu bardziej o odpowiedzi na druga czesc mojego pytania, tj.
gdzie umiescic plik .htaccess, i czy to wlasnie dzieki tym plikom mozna cos takiego zrobic? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 763 Pomógł: 117 Dołączył: 15.03.2010 Skąd: void Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak.
Plik .htaccess umieść w folderze głównym strony... nie serwera. Pokaże na przykładzie: ŹLE Cytat ../public_html/ DOBRZE Cytat ../public_html/folder_strony/ Wyjątkiem jest to gdy folder główny strony znajduje się w public_html ... wtedy wsadzasz właśnie tam ![]() Pozdrawiam! -------------------- Pomogłem? Kliknij `Pomógł`. To nic nie kosztuje, a mnie usatysfakcjonuje! ;)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 17:02 |