![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Nieautoryzowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 29.03.2004 Skąd: Nysa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy ktoś wie może jak w css zorbić podkreślenie kreskowane
![]() I mam jeszcze jedno pytanie czy to do tabelek też można wykorzystać, poprowsu, żeby border był kreskowany. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 445 Pomógł: 0 Dołączył: 21.12.2003 Skąd: Tomaszów Lubelski Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Cytat Czy ktoś wie może jak w css zorbić podkreślenie kreskowane
![]() Z tego co pamiętam, to było na forum. Cytat I mam jeszcze jedno pytanie czy to do tabelek też można wykorzystać, poprowsu, żeby border był kreskowany.
Zmień styl obramowania. -------------------- Don't worry, be happy!
Gadu-Gadu: 1687784 Darmowe komponenty na stronę WWW - licznik księga gości shoutbox chat kalendarz data godzina imieniny IP host przeglądarka odwiedzającego ankieta sonda |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Nieautoryzowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 29.03.2004 Skąd: Nysa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ale ja szukałem i nic nie znalazłem
![]() Wiem, że trzba zmienić styl obramowanie, tylko jak to się nazywa ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator serwera Grupa: Developerzy Postów: 521 Pomógł: 13 Dołączył: 2.04.2004 Skąd: 52°24' N 16°56' E Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
[xml:1:9526a84819]<table style="border: 1px dashed red;">
<td><tr></tr></td></table>[/xml:1:9526a84819] -------------------- Środowisko: Gentoo 2008.0 | Apache | PHP5 | PostgreSQL | MySQL | Postfix
Workstation: Gentoo 2008.0 | Firefox Thomas Alva Edison: "Aby coś wynaleźć wystarczy odrobina wyobraźni i sterta złomu ..." Odpowiedź na każde pytanie typu "Jak ...": "Nie da się, to nie PostgreSQL" |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 445 Pomógł: 0 Dołączył: 21.12.2003 Skąd: Tomaszów Lubelski Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Właściwość: border-style
Argumenty: dotted, dashed, soild, double, grooove, ridge, inset, outset Lepiej to zrobić w CSS: Kod TABLE {
border-style: dashed; } -------------------- Don't worry, be happy!
Gadu-Gadu: 1687784 Darmowe komponenty na stronę WWW - licznik księga gości shoutbox chat kalendarz data godzina imieniny IP host przeglądarka odwiedzającego ankieta sonda |
|
|
![]()
|
|
To wiem, że w stylach
![]() Ale ja chce to mić nie do ogólnego użytku czyli: Kod .table {
border-style: dashed; } a później: Kod <table class=table><tr><td>.........
Ale co się pisze, żeby po najechaniu link się kreską podświetlał dashed nie działa, próbowałem ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator serwera Grupa: Developerzy Postów: 521 Pomógł: 13 Dołączył: 2.04.2004 Skąd: 52°24' N 16°56' E Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod a:hover {
text-decoration: underline; } -------------------- Środowisko: Gentoo 2008.0 | Apache | PHP5 | PostgreSQL | MySQL | Postfix
Workstation: Gentoo 2008.0 | Firefox Thomas Alva Edison: "Aby coś wynaleźć wystarczy odrobina wyobraźni i sterta złomu ..." Odpowiedź na każde pytanie typu "Jak ...": "Nie da się, to nie PostgreSQL" |
|
|
![]()
|
|
Cytat To wiem, że w stylach
![]() Ale ja chce to mić nie do ogólnego użytku czyli: Kod .table {
border-style: dashed; } a póniej: Kod <table class=table><tr><td>......... Ja nie jestem wróżkš i nie wiem, co chcesz z tym zrobić. A dodanie klasy, to chyba nie jest aż tak wspaniałomylne żebym musiał Ci podawać, bo możesz się sam domyleć. A co do stylu podkrelenia, to wystarczy dokładniej poszukać. :arrow: http://forum.php.pl/viewtopic.php?p=93555 Cytat [xml:1:38515e212e]<span style="border-bottom: 1px dashed Green;color: blue"> Blue
</span>[/xml:1:38515e212e] -------------------- Don't worry, be happy!
|
|
![]()
|
|
Normalnie mnie zadziwiasz Majdan
![]() ![]() Update!: Teraz tak się patrze, że szukałem ale nie doczytałem do końca. Sorki za kłopot ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 07:37 |