![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 29.11.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Poszukuję kogoś, kto podejmie się napisania prostego skryptu, który po ID odnajdował by daną rzecz w bazie danych i wyświetlał wynik na stronie.
Napiszę dokładniej: Klient na stronie wpisuje swoje unikalne ID i klika "Sprwadź" po czym dostaje konkretny wynik dotyczący jego ID w formie: Cytat Właściciel/Nazwa/Data przyjęcia Jan Kowalski HP ProBook 4270S 25.11.2010 Status: Oczekuje (w naprawie) Opis lub uzasadnienie: Oczekiwanie na części zamienne Chciałbym mieć możliwość wprowadzania powyższych danych do bazy za pomocą jakiegoś prostego panelu zabezpieczonego hasłem. Jeśli chodzi o pole "Status" chciałbym mieć możliwość wyboru spośród kilku gotowych szablonów (np. Naprawiono, W naprawie, Naprawionio i odesłano dnia:, Nie na prawiono iodesłano dnia: itp...) Miło by było, gdyby kod wykonywał się bezbłędnie w Wordpressie przy pomocy wtyczki PHP-Exec, lecz nie jest to wymagane. Proszę o kontakt: kamil.janicki małpa gmail.com GG: 3532082. Dziękuję ![]() Czy jest ktoś chętny podjęcia się tego zlecenia? Nie ukrywam, że zależy mi na czasie, bo chcę wystartować stronę w tym tygodniu, a tylko tego mi brakuje. OGŁOSZENIE NIEAKTUALNE Ten post edytował kamjot 29.11.2010, 23:12:44 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 30.06.2025 - 00:51 |