![]() ![]() |
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 29.11.2010 Ostrzeżenie: (0%)
|
Witam wszystkich, mam problem z dodaniem do poniższego skryptu funkcji, która uruchamiałaby SlideIn dopiero po załadowaniu ramki.
http://jsfiddle.net/wowenkho/ZJzjV/ Jak widzicie kliknięcie w link powoduje od razu SlideIn jednocześnie z wczytywaniem iframe. Wie ktoś jak to zmodyfikować, żeby SlideIn odpalał dopiero po załadowaniu iframe'a? |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%)
|
chain i wszystko jasne.
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 29.11.2010 Ostrzeżenie: (0%)
|
To może zadziałać (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Problem w tym, że ja mam jedną funkcję, która odpala 2 eventy po kliknięciu w link. Czy teraz muszę dzielić to na 2 funkcje, żeby zastosować chain? Sorki za być może banalne pytania ale jestem nowy w javascript (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%)
|
Sorki za być może banalne pytania ale jestem nowy w javascript (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nie przyznawaj się nowi mają bardziej przej***, a co do funkcji to po prostu sobie dopisz bez dzielenia jej na 2 |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 20.12.2025 - 23:56 |