![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 26.11.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
robię edycje i zatrzymałem się na następującym problemie: Nie chce mi pobrać danych z tabeli do formularza. Znaczy "tytuł" mi pobiera ale nie chce "informacji". Informacja jest wprowadzana z textarea. Tak wyświetlam tekst: CODE print("<tr>"); $Tytul = $wiersz2["Tytul"]; print(" <td class= 'Tytul'>$Tytul</td> <td></td> "); print("</tr>"); print("<tr>"); $Informacja = $wiersz["Informacja"]; print nl2br(" <td>$Informacja</td> "); print("</tr>"); I tak wygada formularz: CODE print(" <form method='GET' action='indextest2_D.php' > <table> <tr> <td>Tytuł: <input type='text' name='Tytul' value='$Tytul'></input></td> </tr> <tr> <td>Treść: <textarea input type='text' name='Informacja' rows='5' cols='70' value='$Informacja'></textarea></td> </tr> <td><input type='submit' value=Edytuj></td> </form> "); Myślę, że jest problem w tym ze tekst "informacji" jest długi i w nim występują entery, ale nie wiem czy to jest problemem. Tak jak wspomniałem, że tytuł ładnie pobiera do formularza a informacja już nie. Może ktoś ma jakiś pomysł? Proszę o pomoc. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 16:59 |