![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 27.11.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam ,
Od nie dawna robię grę we flashu ale flash nie ma połączenia z bazą mysql lecz z php ma więc łączę się przez php i mam takie pytanie: czy serwer (typu boo, cba )nie będzie się mulił przy około 100 plikach php które będą wykonywane przez max 100 użytkowników na bieżąco. skrypty te będą krótkie typu
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 182 Pomógł: 115 Dołączył: 4.03.2009 Skąd: Myszków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Darmowy? Szybko usuną konto, zazwyczaj w regulaminach gry są zabronione.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 27.11.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie zrozumiałem cię
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 182 Pomógł: 115 Dołączył: 4.03.2009 Skąd: Myszków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hmm.
Pytam czy hosting darmowy, bo takowe mają w regulaminach taki zapis o grach internetowych. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 362 Pomógł: 44 Dołączył: 10.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Moim zdaniem nie warto jest montować jakichkolwiek projektów na darmowych hostingach.
Boo.pl nie jest darmowy więc jeszcze ujdzie, ale zawsze warto zainwestować w dobry hosting i pozbyć się wszelkich zmartwień, a obawiam się że gierka może przekroczyć dopuszczalne CPU na takim hostingu. -------------------- WebLemon.pl - projektowanie stron www, reklama i PR w internecie - Adwords, Facebook.
|
|
|
![]()
|
|
aaaa myślałem , że napisałeś , czy gra darmowa i że tu są zabronione
![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 05:40 |