![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 26.11.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
mam problem. Otóż chce zrobić coś takiego jak panel administratora i chodzi tu o same dodawanie tekstu na stronie i edycje. Udało mi się zrobić żeby można było dodać tytuł i tekst do bazy. Otóż zrobiłem wyświetlenie takie proste, ale tekst jest wyświetlany w "rzędzie". Dodałem tekst: Ala ma kota Ja też chce. Chce żeby to było w takiej właśnie formie. (z enterami) A mi wyświetla: Ala ma kota Ja też chce. W bazie danych mam pole z Informacja typu "text" - może trzeba inny tym ![]() Chce żeby administrator dodawał tekst swobodnie jak np na jakiś forum i żeby się wyświetlało tak jak wprowadzany tekst (czyli z enterami). Trudno Coś takiego zrobić? Może ktoś pomóc? ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 366 Pomógł: 261 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 358 Pomógł: 78 Dołączył: 4.11.2008 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tekst wprowadzany jest z textarea?
W takim razie przy wyświetlaniu przepuść go przez funkcję nl2br |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 26.11.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
O ot chodziło. Dziękuje Wam.
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 7.07.2025 - 11:22 |