![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 2 Dołączył: 16.03.2010 Skąd: ~Sanok Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam następujący problem. W backendzie mam moduł zarządzający newsami. Korzystam z TinyMCE. Przy dodawaniu nowego rekordu treść wraz z wygenerowanymi tagami trafia do bazy (Mysql). Do tego momentu jest wszystko ok. W frontendzie mam moduł news, który wyświetla newsy. Te wyświetlam za pomocą partiala, do którego przekazuje obiekt $news utworzony przez NewsPeer. W partialu pola z obiektu wyświetlam za pomocą echo (echo $news->getConent(); ). Jednak to nie wyświetla mi sformatowanej treści newsa a czysty tekst z tagami zamienionymi na encje. Kod akcji Index modułu News: CODE public function executeIndex(sfWebRequest $request) { $this->news = NewsPeer::doSelect(new Criteria()); return sfView::SUCCESS; } Kod widoku IndexSuccess: CODE <?php include_partial('load_news', array('news' => $news)); ?> Kod partiala load_news: CODE <?php foreach($news as $single_news): ?>
<div class="post"> <h2><?php echo link_to($single_news->getTitle(),'news/show/?id='.$single_news->getId()); ?></a></h2> <p class="posted"> <span class="posttime"><?php echo $single_news->getCreatedAt('d-F-Y'); ?> / Dodane przez <?php echo $single_news->getAuthor(); ?></span> <span class="comments"><a href="comments.html">4 Komentarze</a></span> </p> <div class="entry"> <p> <?php echo $single_news->getContent(); ?> </p> </div> </div> <?php endforeach; ?> -------------------- "I tak powiem, bo wylewny jestem"
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 415 Pomógł: 117 Dołączył: 7.09.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 12:11 |