![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 213 Pomógł: 10 Dołączył: 7.01.2010 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
W jakim sposob najlepiej rozwiazac taki problem: administrator serwisu pisze artykul, pisze go przez ponad godzine, a skrypt automatycznie wylogowuje po godzinei od ostatniej akcji. Jak admin klikniie "publikuj", to zostanie przeniesiony na strone lgoowania - co zrobic w tym momencie, aby nie utracic informacji? 1. skrypt odbierajacy cala zawartosci POST, a nastepnei ponowne wyslanie posta przez PHP? 2. tymczasowy zapis w sql/z uzyciem sesji, a nastepnie skrypt, ktory to wyciagnie spowrotem i uzyje tego do napisania arta? 3. inna metoda? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Szczerze to pisząc długi tekst, nie wpadłoby mi do głowy, aby klepać od razu na stronie. Zawsze coś trzeba zmienić, sprawdzić czy zdania są dobrze i logicznie złożone. Nie sądzę, aby ktoś był na tyle nieodpowiedzialny i niedokładny aby sobie na takie coś pozwolić.
-------------------- Zainteresowania: C#, PHP, JS, SQL, AJAX, XML, C dla AVR
Chętnie pomogę, lecz zanim napiszesz: Wujek Google , Manual PHP |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 707 Pomógł: 290 Dołączył: 16.12.2008 Skąd: Śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja zawsze kopiuje tekst zanim wyśle bo nie raz straciłem półgodzinną pracę
![]() Rozwiązania.. hmm.. Licznik w JS informujący o wygaśnięciu sesji, jej przedłużenie w ini php, odświeżanie sesji ajaxem. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 958 Pomógł: 574 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: wiesz, że tu jestem? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
3. Kliknąć bardzo szybko 2-3 razy cofnij ;]
4. Ustawić expire cookie na 24h lub dłużej ? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.06.2025 - 00:01 |