![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 654 Pomógł: 42 Dołączył: 27.07.2010 Skąd: Jaworzno Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam , zaczynam zabawę z php (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) i sie dopiero ucze i poczytałem troche poradników i napisałem własny formularz i mam jeden problem mógłby mi ktoś pomóc , a więc chce aby po kliknięciu zamów wyświetlały mi sie te dane co wpisałem tak jak już zrobiłem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) następnie przycisk "Wyślij" i to mi wysyła na mój email tylko właśnie trochę tego nie ogarniam (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg)
index.php
formularz.html
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 707 Pomógł: 290 Dołączył: 16.12.2008 Skąd: Śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 654 Pomógł: 42 Dołączył: 27.07.2010 Skąd: Jaworzno Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cóż.. Lekturka funkcji . Wysyłanie maili tą funkcją jest dosyć proste (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) (jeśli funkcje mail masz włączoną). <?php // kilku odbiorców $to = 'aidan@example.com' . ', '; // zwróćmy uwagę na przecinek $to .= 'wez@example.com'; // temat $subject = 'Birthday Reminders for August'; // wiadomość $message = ' i tu miałbym wstawić wszystko z pliku index.php? ... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 233 Pomógł: 27 Dołączył: 27.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wstaw to do index.php po ostatnim echo
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 707 Pomógł: 290 Dołączył: 16.12.2008 Skąd: Śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Po prostu po ludzku na stronie pojawiają się informacje o wpisanych danych, a po nich wysyła się mail.
Kod if (mail($argumenty))
echo 'E-mail został wysłany'; else echo 'Nie został wysłany'; |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 05:34 |