![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 181 Pomógł: 0 Dołączył: 25.11.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, wiec chodzi o to ze robie rejestracja na stronie internetowej do gry GTA SA MP, chodzi o to ze maja byc robione konta i wszystkie dane wysyłane do mysql, Uzytkownik bedzie wypełniał tylko 2 pola, Imie_Nazwisko oraz hasło, a reszta pol dodawało by samo, jak moge takie cos zrobic ? baze danych mam juz utrzozoną, potrzebuje zrobic tylko tabelke users czy tam uzytkownicy i zeby tam sie dodawali, pomoze ktos ?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 162 Pomógł: 29 Dołączył: 6.04.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co dokładnie po za imieniem,nazwiskiem i hasłem chcesz przechowywać w tej bazie?
Tworzysz tabelę users i tam pola imie|nazwisko|haslo + dodatkowe pola, które chcesz żeby były i tyle. Podczas rejestracji używasz insert() i wrzucasz dane do bazy. Ten post edytował maniekl2 25.11.2010, 21:21:31 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 181 Pomógł: 0 Dołączył: 25.11.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mogłbyś mi to mniej wiecej wytłumaczyc ?
Pola maja byc takie Imie_Nazwisko (Podaje uzytkownik kodem przy rejestracji:
Hasło (Podaje uzytkownik kodem przy rejestracji:
Portfel: 500 Bank: 0 Wypłata: 0 Praca: Brak Organizacja: Brak Ranga: Brak Czas Gry: 0 Skin: 0 Pojazdy: Brak Domy: Brak Biznesy: Brak HeadAdmin: 0 Admin: 0 Support: 0 Premium: 0 To chyba tyle, to ma byc podstawowe, mogl bys mi powiedziec jak to mniej wiecej zrobic ? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 182 Pomógł: 115 Dołączył: 4.03.2009 Skąd: Myszków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ustaw sobie domyślne wartości dla tych pól w tabeli.
Takie rzeczy jak domy czy pojazdy musisz zrobić relacyjnie, jeden do wielu albo wiele do wielu. |
|
|
![]()
|
|
Maniek mi juz pomogł, jeszcze raz dzieki
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 22.07.2025 - 14:27 |