![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 83 Pomógł: 0 Dołączył: 1.11.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Stworzyłem sobie strony gdzie dodaje kategorie oraz zdjęcia. Teraz chciałbym aby na stronie galeria.php znajdowały się wszystkie kategorie, wiec do tego celu użyłem
I teraz zastanawiam się, co zrobic aby istniały podstrony galeria.php?kat=... Może należy użyć: if (isset($_GET['kat']) && $_GET['kat'] == ale jak to zrobić, aby odczytywało taki odnośnik jaki powinien być? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 355 Pomógł: 50 Dołączył: 20.08.2007 Skąd: Częstochowa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
moze...
a potem
? ![]() -------------------- przetwornik yt na czasie :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 83 Pomógł: 0 Dołączył: 1.11.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A może być takie coś:
Tylko mam jeden powód. Chodzi o ten warunek: if (isset($_GET['kat']) && $_GET['kat'] !== $id_kat) { echo 'Nie ma takiej strony<br />'; } Co zrobić, aby w każdej sytuacji wyświetlał się gdy id kategorii nie znajdowało się w bazie. Na razie nie wyświetla się tylko do ostatniej kategorii a dla innych przypadków wyswietlany jest kopmunikat, Ten post edytował radziowie 25.11.2010, 21:10:56 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 6.07.2025 - 18:30 |