![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 37 Pomógł: 0 Dołączył: 22.05.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam. generuje sobie liste 100 takich linii i w zmiennej sesyjnej przkazuje na inna strone.
jak pobrac VALUE lub ID nie uzywajac do tego name="", ktore musi byc identyczne w kazdym inpucie? udaje mi sie pobrac tylko name ale to nic nie daje mi niestety. Ten post edytował tomkowy 24.11.2010, 17:18:16 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 455 Pomógł: 69 Dołączył: 23.10.2004 Skąd: Oświęcim Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie lepiej przekazać samą tablicę, a wyświetlaniem zająć się w pliku, do którego zostaną wysłane dane:
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 37 Pomógł: 0 Dołączył: 22.05.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no okej. dzieki za to rozwiazanie. ale teraz interesuje mnie jedna rzecz.
mam 100 pytan. zaznaczam jeden radio. klikam edytuj. jak wyslac $i skoro $i znajduje sie w id="", bo w name="" nie moze sie znajdowac ta wartosc? tu mam problem. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 455 Pomógł: 69 Dołączył: 23.10.2004 Skąd: Oświęcim Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W takim razie masz źle zaprojektowaną aplikację.
Możesz to $i jeszcze dopisać do wartosci, a pozniej to jakos obrobić, ale nie jest to zbyt piękne rozwiązanie. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
no wlasnie troszke nie tak jest to zaprojektowane. a da sie jakos pobrac value nie znajac name="" ?
|
|
|
![]()
|
|
Zobacz co Ci zwraca
Może znajdziesz tam coś co Ci się przyda. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
dzieki za pomoc. var_dump sobie oblukam w wolnej chwili a na chwile obecna wymyslilem ze bede przekazywal do url id i pozniej go pobiore
![]() generowane forem
teraz juz z gorki. dzieki za pomoc ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 03:47 |