![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może mi ktoś wyjaśnić dlaczego ten motyw nie działa:
Za każdym razem pokazuje się "nie", dlaczego? W css mam nadany atrybut "display:block" dla tych elementów. -------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 812 Pomógł: 117 Dołączył: 2.12.2008 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Kod function showHide(){ if(document.getElementById("bodydiv").getElementsByTagName("nav")[0].style.display == 'block'){ document.getElementById("info").innerHTML = 'tak'; document.getElementById("bodydiv").getElementsByTagName("nav")[0].style.display == 'none'; }else{ document.getElementById("info").innerHTML = 'nie'; document.getElementById("bodydiv").getElementsByTagName("nav")[0].style.display == 'block' } } Zgaduję, że brakuje tych dwóch linijek. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie zgadłeś. Nadal wyświetla się "nie". Chce po prostu sprawdzić jaką nav ma wartość.
-------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 812 Pomógł: 117 Dołączył: 2.12.2008 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Skrypt działa jak należy. Wyświetla się 'nie', ponieważ <nav> ma stale ustwiony widok 'block'.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 1 Dołączył: 19.05.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Z ciekawości sprawdziłem ten problem i...
.. u mnie jest tak, że po kliknięciu na: - "Get property aside" jest pusta wartość, - "Get property nav" wartość jako block |
|
|
![]()
|
|
flashdev - To w tym Twoim przykładzie powinien się schować, i wyświetlić "nie", jak kliknę raz jeszcze, to powinien się wyświetlić i pokazać "tak", a tak nie jest.
Edycja: Ok, już wiem gdzie był błąd.
Chodziło o znak porównania "==" i określenia wartości "=". Ten post edytował !*! 24.11.2010, 15:36:38 -------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 23.07.2025 - 10:15 |