![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 32 Pomógł: 0 Dołączył: 14.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak jak w temacie potrzeba mi kogoś kto mi ogranie płatności paypal na mojej stronie
znaczy one tam są i jako tako działają ale za późno są zapisywane w panelu użytkownika tak samo jak i w administratora. Potrzebne mi są jeszcze takie dodatkowe rzeczy jak, poprawienie adresów strony, użytkownik wystawiający ogłoszenie nie może dodać znaków typu !##%$#@%#$^ bo wtedy nie wchodzi taka strona, jak również trzeba mi zrobić kilka uproszczeń i udogodnień w panelu administratora. Czyli jak by to podsumować chyba to będzie prosta robota dla kogoś kto zna php Szukam jakiegoś nie drogiego programisty freelancera nie chce firm, taka osoba której czasami na gg zapytam co jak zrobić jeśli będę miał problemy pomoże doradzi itp. -------------------- Krzysztofperkowski.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Przenoszę na Poszukuję
-------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 26.06.2025 - 19:27 |