![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 24.11.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam;
Chciałbym dodać możliwość wysłania e-maila ze strony internetowej i znalazłem/przerobiłem sobie coś takiego:
Bardzo mi zależy by zamiast funkcji, która wyświetla informacje o wysłaniu wiadomości cała strona została zastąpiona nową, w której mógłbym np podziękować za wysłanie wiadomości. Mam nadzieję, że nie namieszałem przy wyjaśnianiu o co chodzi ![]() Pytanie tylko jak to zrobić? ![]() Z góry dziękuję za wszelką pomoc; |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 358 Pomógł: 78 Dołączył: 4.11.2008 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
przekieruj użytkownika na inną stronę funkcją header
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 24.11.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dziękuję za pomoc;
Mam jeszcze jeden problem z tym skryptem, mianowicie jeśli nie wszystkie pola zostały wypełnione zwraca informacje o tym że jest to wymagane ale jednocześnie usuwa resztę wpisów. Jeśli zatem ktoś podał temat i napisał maila ale nie dodał swojego emaila to będzie po kliknięciu na "wyślij" będzie musiał raz jeszcze pisać maila.. Czy może ktoś z Was wie jak to poprawić? ![]() pozdrawiam; |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 30.07.2025 - 19:32 |