![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 37 Pomógł: 0 Dołączył: 22.05.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. mam oto taki kod.
funkcja tworzaca liste pytan:
w skrocie: funkcja tworzy liste kolejnych pytan i zapisuje do zmiennej sesyjnej. tu wszystko dziala. zwroccie uwaage na name oraz value inputu. wyswietlanie funkcji:
tutaj rowniez wszystko smiga. pytania wyswietlaja sie w liscie, jest spoko. tak jak powinno byc. wywolanie funkcji:
i tutaj zaczynaja sie schody. funkcja ma bledy. zrobilem ja na podstawie poprzedniej usuwajacej WIELE elementow. teraz niestety funkcja ma zajac sie jednym konkretnym elementem. PROBLEM: chcialbym aby po zaznaczeniu 1go radio po kliknieciu EDYTUJ PYTANIE wysylalo dane value od radio. niestety aktualnie wysyla VALUE od NAME. a NAME jest tylko jeden bo w innym wypadku jak name jest rozny to mozna zaznaczac wiecej niz 1no pytanie a ma byc zaznaczane 1no. ciagle wysyla $_SESSION["Pytanie.$i"] = 43 zamiast 43 lub 45 lub 46. proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu. kwestia jest tylko odczytanie value, moze od jakiegos ID ktore bedzie numerowane $i tak jak jest odczytywane z funkcji ale nie mam pojecia jak spytac o ID. pewnie to banal ![]() Ten post edytował tomkowy 24.11.2010, 01:05:21 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 18:26 |