![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 623 Pomógł: 11 Dołączył: 1.01.2009 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
chciałem z poziomu mojej strony dodawać treści na tablicę w Facebooku. Ściągnąłem taki kod ze strony FB:
Niestety, ale nie wiem co podać w 'access_token' (4. linijka). Poza tym nie wiem jakiego typu 'stronę' mam utworzyć na FB (aplikacji, czy portalu?) W ogóle jakoś nie czaję Facebook'owskiego API. Mógłby mnie ktoś oświecić? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 182 Pomógł: 115 Dołączył: 4.03.2009 Skąd: Myszków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Access token dostaje się po autoryzacji użytkownika. Jest o tym napisane w dokumentacji, rozdział Authentication. Poza tym chyba musisz mieć do tego aplikację utworzoną, nie tylko stronę, ale tu nie jestem pewien.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 170 Pomógł: 40 Dołączył: 14.08.2008 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A chcesz pisać po tablicy użytkowników czy gdzie?
Musisz najpierw zgłosić się po App Id i App Secret -> rejestracja nowej aplikacji, jak chcesz pisać u konkretnego usera na tablicy to musisz dostać zgodę na publikacje wpisów nawet jeśli to twoja aplikacja ;] po czym logujesz się do fb przy pomocy app id i app sec dostajesz w odpowiedzi token i jazda ;] |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 22:57 |