![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 46 Pomógł: 0 Dołączył: 7.01.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
mam problem w ie z szerokością diva: Po wpisaniu miejscowości Luis pojawia się div z kilkoma wynikami w divie. Div niestety w IE ma 100% szerokości strony, a ja chciałbym aby przyjmował automatyczną wartość: Link do strony: http://save-money.pl/tests/tests2/ KOD CSS Do Diva: Kod .geoAdresy { padding: 1px; width: auto; border: 1px solid #000; display: none; background-color: white; opacity:0.85; z-index: 5; position: absolute; color: black; margin-left: 65px; } Będę wdzięczny z apomoc w tej sprawie. Pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 20 Pomógł: 1 Dołączył: 25.11.2007 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Z tego co kojarze to IE nie obsługuje width: auto.
Jeśli ma być to na całą stronę spróbuj width: 100%, no i zadeklaruj doctype w <head>, a dokładnie to w <meta> |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 46 Pomógł: 0 Dołączył: 7.01.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wlasnie chodzi mi o to zeby div nie przyjmowal width 100% tylko dopasowywal sie automatycznie w zaleznosci od zawartosci jaka bedzie umieszczona w tym divie.
Jakies pomysly lub wskazowki. Pozdr -------------------- Interaktywna Mapa Polski - imap24.pl
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 444 Pomógł: 79 Dołączył: 26.05.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wlasnie chodzi mi o to zeby div nie przyjmowal width 100% tylko dopasowywal sie automatycznie w zaleznosci od zawartosci jaka bedzie umieszczona w tym divie. Daj mu float -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 09:22 |