![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 22.11.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Mam do was takie pytanie: jak zrealizować powiększanie elementu obrazka w js (i czy w ogóle dobry język do tego wybieram?) Chodzi mi o to że np jak mam zdjęcia komputera to najeżdżam na klawiatura i dostaje opis np: "to jest klawiatura możesz na niej pisać" potam najeżdżam na monitor itd. Może mi ktoś pomóc? Zawsze bardziej interesowało mnie php i C++ a w js sie nigdy nie zagłębiałem ![]() Pozdrawiam! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 106 Pomógł: 18 Dołączył: 11.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To chyba nie powiększenie obrazków a dodanie chmurek po najechaniu na element? Nawet jak byś chciał powiększyć fragment obrazka to JS się do tego nadaje...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 707 Pomógł: 290 Dołączył: 16.12.2008 Skąd: Śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
HTMLowa mapa i efekt hover w css choć na pewno są do tego lepsze, dedykowane rozwiązania (pomijać flash).
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 28.11.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
super. Dzięki za pomoc.
-------------------- ja już znalazłem swoją sponsorkę. A Ty? --zmoderowano--
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 06:01 |