![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 222 Pomógł: 34 Dołączył: 3.11.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Czy ktos orientuje sie jak zrobic odpowiedni komentarz dla ZEND'a? Chodzi mi dokladnie o skomentowanie wlasciwosci klasy. Podam przyklad
a jak zrobic komentarz do $zmiennej ktora jest tablica obiektow
jest mi to potrzebne do tego zeby edytor ZEND Eclipse podpowiadal skladnie klasy foo przy takim wywolaniu:
dziekuje serdecznie za sugestie pozdrawiam Ten post edytował Ghost_78 22.11.2010, 09:14:46 -------------------- Always look on the bright side of life ;-)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 999 Pomógł: 30 Dołączył: 14.01.2007 Skąd: wiesz ? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Eclipse podobnie chyba jak każdy inny dorozwinięty edytor obsługuje standard PHPDoc http://manual.phpdoc.org/HTMLSmartyConvert...mentor.pkg.html
Z tego co wiem jednak nie ma możliwości opisywania poszczególnych elementów tabeli. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 222 Pomógł: 34 Dołączył: 3.11.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hmmm... w PHPdocumentator'ze sprawdzalem. jednak łudziłem sie ze znajdzie sie jakis spsob na opisanie tablicy zawierajacej obiekty jednego typu.
nie ukrywam ze przydatne by to bylo. -------------------- Always look on the bright side of life ;-)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 476 Pomógł: 1306 Dołączył: 6.08.2006 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
to niestety nie pomogło:
ale z linka, ktorego podales pomocne na bank bedzie to:
dziala bez problemu - co prawda nie zawsze to bedzie to o co mi chodzi ale juz bedzie latwiej dlatego "pomogl" leci ![]() dziekuje bardzo za pomoc. -------------------- Always look on the bright side of life ;-)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 17:41 |