![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 10.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, chciałbym na stronie zrobić newsletter. "Prawdziwy" newsletter jaki jest w internecie to: http://webhosting.pl/print/Projektujemy.wl...ewsletter.w.PHP niestety nie działa ponieważ wywala błąd
Kod Warning: mysql_result(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/lupuss/domains/temidaiklio.info/public_html/newslatter/zapisz.php on line 162 Kod $potw = mysql_result($res,0); Proszę o pomoc. Newsletter potrzebuje zrobić na dzisiaj. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 476 Pomógł: 1306 Dołączył: 6.08.2006 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeżeli pofatygowałbyś się o wklejenie treści błędu do wyszukiwarki zobaczyłbyś, że taki błąd powoduje źle napisane zapytanie do bazy danych. Więc bez niego Ci nie pomożemy.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 763 Pomógł: 117 Dołączył: 15.03.2010 Skąd: void Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zacznijmy może od tego, żeby skasował jeden z dwóch identycznych tematów...
-------------------- Pomogłem? Kliknij `Pomógł`. To nic nie kosztuje, a mnie usatysfakcjonuje! ;)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 10.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zapytania mozna znalesc w linku do tutoriala, tam jest caly kod.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 476 Pomógł: 1306 Dołączył: 6.08.2006 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak, i ja będę specjalnie przeglądał cały artykuł, który notabene może być w pełni poprawny - błędy przy przepisywaniu się przecież zdarzają - by znaleźć potencjalny błąd. W Twoim interesie jest pokazanie nam błędnego zapytania...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
Moderatorzy! Czy i wy chcecie zostać bohaterami na tym forum? Zatem zamknijcie ten temat za
1) głupi temat 2) głupie pytanie (odpowiedź znaleźć można bardzo łatwo) 3) nieumiejętność myślenia autora (to, że JEMU nie działa, nie znaczy, że przejrzał cały internet) -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
Zamykam.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 13:15 |