![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 25 Pomógł: 0 Dołączył: 14.11.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co wy na to ? Czy prosimy adminów o utworzenie forum o c++ ?
![]() ![]() -------------------- GG: 3841697 TLEN ID: dragon89
Warsztat: Krasnal 2.6 PHP: llllllllllllll 25% |
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
nie?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 0 Dołączył: 6.04.2002 Skąd: Gliwice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A ja nie mam gdzie pogadac o samochodach, moze tez zalozymy takie forum?
Mysle ze raczej adres php.pl zobowiazuje do czegos innego. Za chwile pojawia sie glosy zeby zrobic forum o Delphi, VB i reszcie... NIE i jeszcze raz NIE. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 701 Pomógł: 0 Dołączył: 26.06.2002 Skąd: Londyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nigdy!
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Vice-Administrator serwera Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 395 Pomógł: 0 Dołączył: 7.08.2003 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jak brakuje ci forum programistycznego to załóż sobie swoje ... czy ja miałem pytać czy zrobimy forum dla farmaceutów bo to mnie interesuje. NIE nie pytałem ale zrobiłem swoje ...
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 109 Pomógł: 0 Dołączył: 7.03.2004 Skąd: Szczecin|Bukowe Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak dla mnie zdecydwanie nie. N stronie domowej C++ znajduje sie forum, choć angielskie, ale dziś jak nie znasz angielskiego to jesteś nikim
![]() -------------------- "Unix is like a vigvam - no windows, no gates, Apache inside"
Warsztat: Windows XP PE | Dreamweaver | Apache 1.3.29 | PHP 4.3.4 | Araneae | MYSQL 4 | Visual Studio | Dev-C++ [b]Programowanie: llllll 40% |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 467 Pomógł: 13 Dołączył: 22.02.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
php nie jest w c++ nawet napisane... pozatym co ma c++ do robienia aplikacji serwer side (ok, można na lefthand albo w cgi, ale to i tak bardzo daleko od naszego forum!).
NIE! NIE!! NIEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Takiego forum nie bedzie.
php.pl jest to worta poswiecony jezykowi php jak i zwiaznych z nim technologii (SQL, XML, XHTML itp), a C++ jest jzu zupelnie innym jezykiem, ktory nijak nie ma si edo php. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Nie.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 581 Pomógł: 0 Dołączył: 21.07.2003 Skąd: Jasło Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Podpisuje się również -> Nie.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 180 Pomógł: 0 Dołączył: 24.12.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja również jestem na NIE, choć mówiąc szczerze przydało by się takie forum ;-). Jak już stworzyć to forum związane z Java. Bo jest to język sieciowy, choć również ma bardzo mało wspólnego z php.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 445 Pomógł: 0 Dołączył: 21.12.2003 Skąd: Tomaszów Lubelski Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Ja oczywiście na nie! :wink:
Proponuję zamknąć ten temat, bo już chyba zadecydowano. -------------------- Don't worry, be happy!
Gadu-Gadu: 1687784 Darmowe komponenty na stronę WWW - licznik księga gości shoutbox chat kalendarz data godzina imieniny IP host przeglądarka odwiedzającego ankieta sonda |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 20 Pomógł: 0 Dołączył: 28.04.2004 Skąd: Płock Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Choć by mi to odpowiadało, to nie chciałbym, aby pomieszały się te dwa języki. Lepiej stworzyć nowe oddzielne, niezależne forum.
-------------------- Env: Aurox Linux 9.2 ][ Apache 2.0.49 ][ PHP5-RC3 ][ SQLite ][ Quanta+ 3.1.4
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Myślę, ze można już zaprzestać dyskusji.
A jełsi ktoś jest chętny do otwarcia nowego forum dla C++, to sprawdźcie: http://www.cpp.pl/ (to nie jest reklama) -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.06.2025 - 17:01 |