![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 47 Pomógł: 0 Dołączył: 20.11.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Jestem naprawdę bardzo mało obeznany z php, gdyż dopiero zaczynam z nim przygodę.
Potrzebuję prostego skryptu gildii do mojej gry viawww. Mniej więcej chciałbym żeby wyglądał tak: Pobranie ID gildii użytkownika z tabeli gracze z pola gildia Jeśli ID 0, to wyświetla użytkownikowi zawartość A Jeśli ID >0, to wyświetla użytkownikowi zawartość B Zawartość a: Formularz tworzenia nowej gildii, czyli dodawanie nowego rekordu do tabeli gildie do pól id oraz nazwa a także wstawienie takiego samego id do pola gildia w tabeli gracze. Oprócz tego w tabeli gildie do pola lider dodaje się id lidera z tabeli gracze z pola gracz. Zawartość b: Formularz opuszczania oraz usuwania gildii (jeśli jest się jej liderem). Do pobierania pola gracz z tabeli gracze służy $uzytkownik['gracz'] Rozumiem, że chyba wymagam zbyt dużo, ale byłbym naprawdę wdzięczny gdyby ktoś mi pomógł. Ten post edytował IceBeast 20.11.2010, 21:15:50 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 03:30 |