![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 22.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam takie pytanie:
Daczego ten skrypt:
nie działa? @edit Z góry zaznaczam, iż wiem ze zamiast: mogę napisać po prostu: ale nie chodzi mi o to, bo co kiedy chcę umieścić np. 5 różnych przedziałów czasu i dla każdego przypisać inny tekst do wyświetlenia? ![]() Z góry dziękuję za poświęcony czas. Pozdrawiam, navan. Ten post edytował navan 20.11.2010, 20:43:15 -------------------- Lucyfer Home
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 958 Pomógł: 574 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: wiesz, że tu jestem? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 222 Pomógł: 34 Dołączył: 3.11.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jak coś może być zarówno większe jak i mniejsze od danej liczby?? no chyba, że mówimy o fizyce kwantowej hahahah ![]() ![]() musiealem to napisac ![]() ![]() ![]() EDIT: wiem wiem - nie bedzie to edukacyjne;) Ten post edytował Ghost_78 20.11.2010, 20:54:30 -------------------- Always look on the bright side of life ;-)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 22.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przykład ten jest żywcem przepisany z książki "PHP5, Apache i MySQL. Od podstaw ". Którego autorzy to jednak jacyś uczeni czy może nawet profesorowie
![]() W jaki sposób w takim razie rozwiązać to co napisałem w 1szym poście? Cytat co kiedy chcę umieścić np. 5 różnych przedziałów czasu i dla każdego przypisać inny tekst do wyświetlenia? @edit Ghost_78, dzięki działa, nawet rozumiem dlaczego ![]() Ten post edytował navan 20.11.2010, 21:01:49 -------------------- Lucyfer Home
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 222 Pomógł: 34 Dołączył: 3.11.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ponieważ dany przykład nie działa, a został napisany przez kogoś z autorytetem, czyżby to był błąd druku czy też ludzkie niedopatrzenie? Mylic sie rzecz ludzka. Co do Twojego pytania to jezeli je dobrze zrozumialem to chodzi o to:
to tylko przyklad wiec prosze sie nie czepiac zakresow godzin ![]() -------------------- Always look on the bright side of life ;-)
|
|
|
![]()
|
|
Ok, wielkie dzięki już rozumiem, o co chodzi. Dziwne tylko żeby taki błąd w książce zrobić ale cóż - błędy rzecz ludzka.
Pozdrawiam, navan. -------------------- Lucyfer Home
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 06:51 |