![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 589 Pomógł: 91 Dołączył: 22.05.2008 Skąd: Gliwice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie chodzi mi o "framework" (ciężko używać tego słowa w kontekście css`a no ale dobra niech będzie) tworzący siatkę i tam sobie układamy jak np. Blueprint. Chodzi mi o coś takiego dającego możliwość pisania zmiennych, stałych, funkcji etc... i potem generuje z tego już normalny plik styli. Czymś takim jest CSS Scaffold o którym można np. tutaj przeczytać.
Miał ktoś styczność z nim czy czymś podobnym? Jakieś uwagi? Jakieś inne propozycję? -------------------- Moja gra - scraby.io
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 476 Pomógł: 1306 Dołączył: 6.08.2006 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
LESS - używałem jedynie w małych projektach i pozytywnie mnie zaskoczył. Mimo to, nie używam tego na stałe.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 589 Pomógł: 91 Dołączył: 22.05.2008 Skąd: Gliwice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
O LESS słyszałem ale to pod Rubego jest, ja szukam jednak czegoś pod PHP (oczywiście mój błąd bo nie napisałem). Można by to w sumie wykorzystać ale to troszkę więcej zamieszania z tym...
-------------------- Moja gra - scraby.io
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 182 Pomógł: 115 Dołączył: 4.03.2009 Skąd: Myszków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sass dostępny w Hamlu?
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 17.06.2025 - 18:16 |