![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 19.11.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam jestem nowy wiec chcialbym sie przywitc i prosic o wyrozumialosc.
Otoz mam swoje docelowe forum na mybb nazwijmy je A, oraz drugie na phpbb (baza i skrypt) ale przerobione na mybb (nazwijmy je ![]() Prosze o jakas pomoc i z gory dziekuje. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 362 Pomógł: 714 Dołączył: 12.02.2009 Skąd: Jak się położę tak leżę :D ![]() |
Popatrz jakie kolumny mają tabele w obu bazach i musisz sobie napisać "konwerter", który przetworzy jedne tabele w drugie. Pamiętaj, że w obu są na pewno klucze primary i na bank ędzie się pluło, że się pokrywają. Najpierw więc musiałbyś wykryć userów, którzy są w obu bazach i ich wyeliminować lub zaktualizować informacje o nich a dodawać tylko tych nie powtarzających się.
-------------------- Najpierw był manual... Jeśli tam nie zawarto słów mądrości to zapytaj wszechwiedzącego Google zadając mu własciwe pytania. A jeśli i on milczy to Twój problem nie istnieje :D
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 19.11.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to chyba wykracza poza moje umiejętności, może ktos chcialby sie podjac zrobienia tego? Propozycje na pm jak cos
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 04:26 |