![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 60 Pomógł: 1 Dołączył: 11.06.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W zasadzie to mam skończony, jest tylko jedno ale
![]()
Działa jak potrzeba, ale wyświetla już nie bardzo. Chodzi o to, że z jquery idzie wiadomość, że po kliknięciu przycisku up lub down, reloaduje div'a "votebox" w którym jest wynik, i tak robi, tyle że z pierwszym. Jako że sa to komentarze, to jest ich kilka/kilkanaście, przy każdym jednym jest button, ale nieważne przy którym go klinąć przeładowuje tylko dib w pierwszym komentarzu. Stąd moje pytanie, jak to poprawić? Ze spanem miałem to samo. Wydaje mi się, że można użyć klas, więc przy wyświetlaniu daje: <div id="com$zmienna_z_numerem" class="votebox"> Tylko jak każdej oddzielnej pozycji nadać numer przez jquery? Idąc za googlem: var title = $(this).attr("title"); A w przcisku title='$numer". Tylko jak tego teraz użyć w skrypcie jquery? $("#'title'").fadeIn(100).load('include/voteup.php'); - nie działa. edit: natomiast: $("title'").fadeIn(100).load('include/voteup.php'); działa. Można zamknąć, przepraszam za spam. Ten post edytował andrzej_ 19.11.2010, 05:29:04 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 21:58 |