![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 788 Pomógł: 1 Dołączył: 17.09.2004 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie,
znacie może jakieś "lekkie" edytorki wiswig (darmowe, do celów komercyjnych)? szukam czegoś, co generuje w miarę możliwości czysty kod html... Aktualnie używam tinymce, ale z nim nie jest najlepiej :/ Pozdrawiam, Northwest |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 587 Pomógł: 131 Dołączył: 8.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej.
Myślę, że problem jest z configiem TinyMCE a nie jego działaniem. Powiedz co rozumiesz przez czysty kod (zapewne chodzi ci o nadmierną ilość <p></p>, <span class="text-decoration:underline;"></span> zamiast <em> i tego typu kwiatki). To wszystko da się wyeliminować. Pokaż config i podaj wersję z doświadczenia wiem że wina leży po stronie wprowadzającego i konfiguracji a nie edytora. -------------------- Despite the tons of examples and docs, mod_rewrite is voodoo. Damned cool voodoo, but still voodoo. --Brian Moore
I never go looking for a sucker. I look for a Champion and make a sucker of of him. --Amarillo Slim Home-made : js-gui-classes | Accordion | Tabs | Carousel / php-sms-classes | Obsługa bramki SMS MultiInfo | Obsługa bramki SMS Mobiltek |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 102 Pomógł: 5 Dołączył: 24.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tego próbowałeś :http://ckeditor.com/
Ważne żeby mieć jak najświeższą wersje to kupę czasu używałem tiny ale nie aktualizowałem. Przy odpowiednim używaniu CKeditor to kod powinien być czysty. -------------------- Polecam Jastrzębia Góra, serwis o nadmorskiej miejscowości.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 314 Pomógł: 44 Dołączył: 12.11.2010 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może Nvu?Ja go kiedyś używałem ale czasem "czary" się działy...(z mojej winy oczywiście bo z HTML zaczynałem i mi się eksperymentować zawsze chciało co kończyło się failem)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 788 Pomógł: 1 Dołączył: 17.09.2004 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
dokładnie o to;)
Mam standardowy konfig:
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może Nvu?Ja go kiedyś używałem ale czasem "czary" się działy...(z mojej winy oczywiście bo z HTML zaczynałem i mi się eksperymentować zawsze chciało co kończyło się failem) Jakbyś przeczytał jego post, wiedziałbyś że chodzi o edytor na stronę a nie aplikację windowsową. -------------------- Zainteresowania: C#, PHP, JS, SQL, AJAX, XML, C dla AVR
Chętnie pomogę, lecz zanim napiszesz: Wujek Google , Manual PHP |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 178 Pomógł: 5 Dołączył: 13.09.2010 Ostrzeżenie: (40%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 16:35 |