|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 24.10.2010 Ostrzeżenie: (0%)
|
Witam. Mam otóż taki problem. Pragne stworzyć skrypt który będzie pobierał dane ze strony cagefight.pl. Pierw trzeba się zalogować, aby mieć do niej dostęp - więc powinienem użyć cURL, ale..mam taki skrypt (nie wiem do końca jakie wartości i pola powinienem wpisać, aby go pomyślnie zalogowało, tak więc:
A tutaj formularz z logowaniem na ich stronie:
Nie potrafię się zabrać za to. Nie wiem które pola są najważniejsze aby się zalogować... |
|
|
|
![]() |
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 172 Pomógł: 13 Dołączył: 15.11.2009 Ostrzeżenie: (0%)
|
Ściągnij firefox'a + wtyczka Live HTTP - dzięki tej wtyczce będziesz widział co jest wysyłane nagłówku strony. Przeanalizuj nagłówki i wstaw do skryptu.
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 24.10.2010 Ostrzeżenie: (0%)
|
No tak, zainstalowalem do FF HHTPLiveHeaders, widze nagłówki ale ani śladu postfieldów i ich wartości...
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 172 Pomógł: 13 Dołączył: 15.11.2009 Ostrzeżenie: (0%)
|
Nagłówki są wysyłane podczas logowania, na pewno tam są wczytaj się dobrze w treść i przeanalizuj.
|
|
|
|
|
|
|
|
A teraz jeszcze jedno pytanie: skąd wziąć wartość dla pola session_id?
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 24.12.2025 - 13:14 |