![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 15.11.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Kilka dni temu zamieściłem tutaj pierwszą ofertę i byłem bardzo zaskoczony profesjonalnie wykonaną pracą. Pozytywnie zachęcony wysokim standardem tego forum, wystawiam kolejne ogłoszenie. Chodzi o przerobienie istniejącego kodu PHP na plugin do systemu Wordpress (powinien być kompatybilny z wersjami WP od 2.9 w górę, także osoba przyjmująca zlecenie powinna się w te wersje zaopatrzyć). Nie trzeba dorzucać nowych funkcjonalności (być może tylko jedną, ale to do uzgodnienia) tylko przerobienie istniejących. Wszystkie informacje dostarczam na maila. Za udokumentowane doświadczenie z WP (np. twoje wcześniejsze pluginy stworzone samodzielnie) na pewno dorzucę jakąś małą premię. Na życzenie transakcje mogę przeprowadzić przez Allegro. Budżetu może nie mam wysokiego (bo około 100zł) i na dodatek nie wiem ile takie coś może kosztować, dlatego zapraszam Was do składania ofert. Proszę o kontakt email: szymek.nowak @ gmail .com Pozdrawiam. Ten post edytował szymekn 18.11.2010, 09:42:04 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.09.2025 - 21:52 |