![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 12.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
przeszukałem szukajkę, ale nic co by mnie zadowoliło nie znalazłem
![]() więc opiszę swój problem najdokładniej jak umiem ![]() mam diva przeznaczonego na tekst, dajmy na to wysokości 300px chcę, aby przy większej ilości tekstu on się automatycznie powiększał i dopasował do ilości tekstu, ale zarazem jeśli nie będzie tekstu w ogóle, to żeby się nie zmniejszał tylko został przy "zadeklarowanej" wielkości 300px da się coś takiego zrobić? a może dać tło jakieś, wielkości 300px, żeby się nie powtarzało a wysokość diva na "auto" wtedy?? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 455 Pomógł: 69 Dołączył: 23.10.2004 Skąd: Oświęcim Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
min-height
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 222 Pomógł: 34 Dołączył: 3.11.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
min-height nie dziala we wszystkich przegladarkach.
moze by w tego diva wstawic kolejnego o szer 1px i wysokosci 300px ? -------------------- Always look on the bright side of life ;-)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 253 Pomógł: 31 Dołączył: 30.03.2009 Skąd: Szczecin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
echo '<div style="position:absolute;top:'.$gora.'px;left:'.$prawo.'px;width:'.$szerokosc.'px;height:'.$wysokosc.'px;background-color:khaki ;margin-left:10px;
border-color:#daa520;border-style:solid;border-width:1px;">'; |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 12.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ok,dziękuję za podpowiedzi...jak będę miał trochę czasu to zasiądę przy tym i wypróbuje
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.08.2025 - 22:41 |