![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 13.11.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie użytkowników php.pl
Chciałbym abyście ocenili moją stronę badgeek.pl. tematyka strony to młodzieńcze lata. Prosił bym o ocenę pomysłu jak i wyglądu strony. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
Cytat Srasz ,a tu nagle Justin Bieber wchodzi i mówi ,że cię kocha,co robisz? Strona jest dla osób z bezmózgią ? Kolejny portal społecznościowy który nic nowego nie wnosi od siebie. Cytat Zarejestruj się i pokaż światu swoje zainteresowania. A co to ma do młodzieńczych lat ? O nazwie domeny nie wspomnę , myślałem że coś dla informatyków będzie... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 13.11.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ha HA to dobre zapomniałem usnąć jak ankiety testowaliśmy
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 182 Pomógł: 115 Dołączył: 4.03.2009 Skąd: Myszków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie podoba mi się adres (i w sensie domeny, i w sensie routingu - index.php?do=cośtam nie jest fajne, nie dało się użyć samego index.php/cośtam, albo mod rewrite?).
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 1.11.2010 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Nasza klasa to to nie będzie, ale ...
-------------------- nie zawsze wszystko wiem ale sie staram.
Za to znam sie nieźle na klimatyzacji |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 283 Pomógł: 11 Dołączył: 11.10.2004 Skąd: 3c Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Moze ja wtrące swoej 3 grosze... Nie wiem co to za maniera ostatnio sie nasila, że ludzie tworzą tak szerokie strony..
Ja rozumiem, że sporo osob ma 30 calowe ekrany, ale mjejcie na uwadze, ze ciagle jest masa ludzi (wiekszosc) co strony oglada na maly laptopach 15.x cali (strona sie miesci dla 1280px szerokosci choc poziomy pasek pojawia sie zaraz po minmalnym zmniejszeniu okna), poza tym jest duze grono ludzi co przeglada strony w oknie majac z boku jakies programy powlaczane. Nie wspominajac o rosnacej popularnosci netbooków. Wg mnie optymalna szerokosc to 800-900 px, ew skalowanie strony. Poza tym wielgachny ten baner i troche dużawe pola input. Ten post edytował Volume 18.11.2010, 16:08:05 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 48 Pomógł: 2 Dołączył: 2.10.2010 Skąd: Piotrków Trybunalski Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Graficznie całkiem Fajnie
![]() Jeśli chodzi o tematykę to co kto lubi. A teraz kilka uwag które moim skromnym zdaniem są dużym minusem na tego typu portalach a konkretnie: -Te Menu rozwijane a konkretnie "Profil" , "Poczta", "Zaproszenia" i "Znajomi" powinny być widoczne dopiero po zalogowaniu, gdyż takie linki bez celowe zniechęcają niektórych ludzi. -A tak po drugie to te Aktualizacje konkretnie chodzi mi o np. że jacyś tam ludzie są teraz znajomymi że jakiś Pablo dodał jakiś film też powinno być dostępne dopiero po zalogowaniu. Ale to jest oczywiście moje zdanie może ty masz po prostu inne wyobrażenie tego wszystkiego. ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.06.2025 - 13:23 |