![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 75 Pomógł: 0 Dołączył: 25.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
czy jest możliwość wysłania danych na mail bez użycia programu pocztowego i php
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 575 Pomógł: 299 Dołączył: 26.03.2009 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Oczywiście. Użyj innego języka programowania
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 314 Pomógł: 44 Dołączył: 12.11.2010 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
możliwości są tylko.... po co to?kombinować jak z php możesz formularz "przeskanować" pod kątem poprawności i wysłać maila bezproblemowo dla użytkownika... nie zapominajmy ze strony pisze się raz a potem użytkownicy z nich korzystają a chyba lepiej dla takiego użytkownika(albo setki użytkowników) którzy rzucają przekleństwami...(ja np jak widzę formularz i mailto to mnie cholera bierze bo nie mam nawet klienta email..) czyli weź się raz i napisz to w php będzie z korzyścią dla ciebie i dla użytkownika bo wiele osób nawet jeśli mają klient email to nie jest on poprawnie skonfigurowany.
Wysylanie maili w php tylko dane z formularza pobrać i śmiga... Ten post edytował nekomata 17.11.2010, 07:03:29 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 05:02 |