![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 5 Dołączył: 7.08.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiem jak działa. Nie wiem jakie parametry się wpisuje.
Z manuala nic nie zrozumiałem. Ktoś mógłby mi wytłumaczyć? -------------------- Darmowe e-booki (kliknij tutaj) ------------------------------------------------------------ Zapunktuj (kliknij tutaj) <--- Zarejestruj się i zobacz! Darmowe doładowania telefonu, Eurogąbki itp. ------------------------------------------------------------ PHP 5, CSS 2.1, xHTML 1.1, JavaScript 1.7 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak, najpierw wpisujesz szukany ciąg w tym wypadku wyrażenie regularne, potem podajesz co ma się zmienić, następnie swój string w którym ma nastąpić zmiana.
-------------------- Zainteresowania: C#, PHP, JS, SQL, AJAX, XML, C dla AVR
Chętnie pomogę, lecz zanim napiszesz: Wujek Google , Manual PHP |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 5 Dołączył: 7.08.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak, najpierw wpisujesz szukany ciąg w tym wypadku wyrażenie regularne, potem podajesz co ma się zmienić, następnie swój string w którym ma nastąpić zmiana. A jakoś jaśniej? Co to jest wyrażenie regularne (banalne pewnie)? -------------------- Darmowe e-booki (kliknij tutaj) ------------------------------------------------------------ Zapunktuj (kliknij tutaj) <--- Zarejestruj się i zobacz! Darmowe doładowania telefonu, Eurogąbki itp. ------------------------------------------------------------ PHP 5, CSS 2.1, xHTML 1.1, JavaScript 1.7 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Zainteresowania: C#, PHP, JS, SQL, AJAX, XML, C dla AVR
Chętnie pomogę, lecz zanim napiszesz: Wujek Google , Manual PHP |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 286 Pomógł: 29 Dołączył: 5.04.2007 Skąd: Rymanów Zdrój/Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie rozumiem twojej stopki. Piszesz PHP 5, a nie znasz niestety podstaw programowania webowego.
Jaśniej się nie da, trzeba się najpierw nauczyć angielskiego i podstaw języka php. Poza tym tak ciężko w google poszukać? mnóstwo kursów o wyrażeniach regularnych -------------------- Tym ludziom zaufałem i dobrze na tym wyszedłem:
kresh Darti piotrekkr Bez nich wiele bym nie zrobił. Dzięki im za to! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.06.2025 - 20:38 |