![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 42 Pomógł: 0 Dołączył: 13.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam problem z wyśrodkowaniem strony (strona www na środku ekranu) pod IE. Wiem że IE nie obsługuje standardowego kodu CSS, jednak nigdzie nie znalazłem jakiejś fachowej pomocy lub kursu. W innych wiodących przeglądarkach strona działa świetnie jednak nie pod IE. Do wyśrodkowania strony w innych niż IE przeglądarkach używam >>>> Kod html, body { margin:auto; width:800px; } Jak będzie wyglądał kod rozumiany przez IE powiedzmy od wersji większej lub równej od IE 6.0? Za wszelką pomoc z góry dziękuje i pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 200 Pomógł: 40 Dołączył: 26.08.2009 Skąd: Kobiernice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
możesz dać margin: 0 auto; chodź ten zapis co posiadasz powinien działać. Możesz pokazać na żywo?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 42 Pomógł: 0 Dołączył: 13.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
możesz dać margin: 0 auto; chodź ten zapis co posiadasz powinien działać. Możesz pokazać na żywo? Ale co tu ogladac na zywo? strona piwinna byc po srodku ekranu a jest po jego lewej stronie przy samej lewej krawedzi przegladarki. I czy ten zapis jest poprawny? bo strona nie uzywa drugiego arkusza jak odpalam strone w przegladarce? Kod <!--[if gte IE 5]>
<link href="styl/ie.css" rel="stylesheet" type="text/css"> <![endif]--> |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 200 Pomógł: 40 Dołączył: 26.08.2009 Skąd: Kobiernice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 317 Pomógł: 58 Dołączył: 6.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 16:00 |