![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 182 Pomógł: 0 Dołączył: 20.03.2007 Skąd: Kruklanki/Otwock Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Przewertowałem forum, na pewno nie dokładnie, ale podobnego tematu nie znalazłem, dlatego piszę. Jesli jest, nie gniewajcie się za spam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Chodzi mi o taki system: Strona korzysta z katalogu "obrazki", mam dwie wersje kolorystyczne, czyli dwa katalogi "obrazki" - jeden np biały, drugi czarny styl. Chciałbym zrobić tak, jak jest w różnych cmsach, ze wypisane są np oba style: - biały - czarny Aktualny: biały To wiem, ale zależy mi na tym, żeby obok był link, "zmień" Kombinuję tak, że chcę zmieniać nazwę katalogu "bialy" na obrazki lub "czarny" na "obrazki" - strona bierze grafike z "obrazki" i to jest stałe. Jaki mam problem? Funkcją rename zmienia mi ładnie, ale jak chcę zmienić na nazwę, która już jest - nie chce. Druga rzecz - jak skonstruować sam link? Może za pomocą JS? Wiem, ze zadaję głupie pytania, ale z góry ogromnie dziękuję za pomoc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 04:24 |