![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 242 Pomógł: 0 Dołączył: 7.11.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej ludzie.
Mam dziwny problem. Chcę wyświetlić sobie JEDNĄ wiadomość z podanej listy (z wybranej kategorii) i tu mam problem. Link przekierowuje mnie na stronę główną, mimo iż parametry linku (tak mi się zdaje) się zgadzają. Dodam tylko, że mam stronę z podziałem na funkcje i adres każdej z nich to np. index.php?id=wydarzenia. Podam może kod, będzie prościej:
Pomożecie, proszę?! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 50 Pomógł: 0 Dołączył: 5.11.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
z tego co widzę to błąd chyba jest w kodzie w 5, 23, 39 linijce zamiast w mysql_fetch_array powinno być mysql_fetch_assoc, ponieważ jeśli chcesz się odwoływać przez $row['nazwa'] powinna to być tablica asocjacyjna, bo przy mysql_fetch_array powinieneś się odwoływąć $row[1] w zależności której kolumny chcesz użyć.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 242 Pomógł: 0 Dołączył: 7.11.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej, to chyba nie o to chodzi, bo tablica mysql_fetch_array wyświetla mi dane. Chodzi mi o to, że nie mam właściwego przekierowania za pomocą linku, a raczej metody $_GET. Trochę popróbowalem zmienić i teraz wyświetla mi pustą stronę, więc maluśki kroczek do przodu, ale wciąż stoję w miejscu, znaczy nie wyświetla wyniku, tak jak tego oczekuję. Nie wiem czemu nie odczytuje właściwie 'ID'.
Już sobie poradziłem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ten post edytował andrzejlechniak 13.11.2010, 23:21:56 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 15:53 |