![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 13.11.2010 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Mam spory problem ze stronką, a mianowicie jak w temacie rozsypuje się pod IE6 i IE7 w IE8 wygląda dobrze. Siedzę nad tym problemem już 2 dzień i ... Adres stronki: zdolny.slask.pl/graffiti/ Validator XHTML - Tutaj Validator CSS - Tutaj Proszę o jakieś porady. Dodam jeszcze że stronka jest postawiona na jomla. -------------------- Chłodzenie komputera to podstawa - Chłodzenie wodne
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 182 Pomógł: 115 Dołączył: 4.03.2009 Skąd: Myszków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zadaj sobie najpierw pytanie czy warto wspierać IE6. Dużo masz wejść z 6?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 13.11.2010 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hmm no może IE6 sobie odpuścimy ale IE7 to nadal popularna przeglądarka.
-------------------- Chłodzenie komputera to podstawa - Chłodzenie wodne
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 135 Pomógł: 158 Dołączył: 19.03.2009 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przypomina mi się trochę skórko podobna do generatora typu Aristeer popatrzyłem zobaczyłem i mi się odechciało dalej wnioskować co może być powodem złego wyglądu pod IE7 jeden wielki bajzer sam Validator wypluwa masę błędów co ja bym ci poradził napisać od nowa arkusz styli lub zmienić templatkę na coś bardziej optymalnego pod kątem przeglądarek pozdro.
|
|
|
![]()
|
|
Chyba masz rację...
Ale może coś się da wykombinować ? -------------------- Chłodzenie komputera to podstawa - Chłodzenie wodne
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 7.07.2025 - 20:40 |