![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 12.11.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, nie mogę sobie poradzić z linkami referencyjnymi. Linki poleconych wyglądają tak: "www.turos.net/register.php?ref=idrefa". Formularz pobiera id polecającego:
Po kliknięciu przycisku zarejestruj przenosi nas do pliku register_.php który weryfikuje wpisane dane. Wygląda on tak:
Kod z id polecającego dodawałem analogicznie do reszty i wyszło mi tak jak powyżej. Jeżeli wszystko się zgadza to przenosi nas do pliku z funkcjami do funkcji rejestrującej konto. Wygląda ona tak:
Problem polega na tym że nie dodaje mi ani 1 punktu do pola refp u polecającego ani nie zapisuje id polecającego graczowi który się rejestruje ze specjalnego linka. Bardzo proszę o pomoc. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 467 Pomógł: 39 Dołączył: 7.11.2010 Skąd: Raz tu, raz tam Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
nie jestem pewny ale tu mi cos nie gra
jak juz to tak:
no i to chyba tez nie zadziala, musisz najpierw jakas zmienna wyciagnac zeby cos dodac tak na szybkiego:D -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 12.11.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
refp=refp + 1 to zadziała, a co do tej pierwszej zmiennej to czy to muszę jeszcze raz określać jeżeli dałem to w formularzu ? Przeczytaj proszę jeszcze raz i ewentualnie popraw mnie/siebie.
@UP |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 14:42 |