![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 6.05.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, pewnie dość proste ale zapomniałem jak zrobić pętle zmiennych..
To zdefiniowane zmienne: $zmienna['cos'][0] = 'link1'; $zmienna['cos'][1] = 'link2'; $zmienna['cos'][2] = 'link3'; $zmienna['cos'][3] = 'link4'; $zmienna['cos'][4] = 'link5'; No i jak zrobić teraz pętle żeby mi ładnie wypisało link1 link2 ... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
foreach, for,while.... Do wyboru do koloru
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 812 Pomógł: 117 Dołączył: 2.12.2008 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 6.05.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@nospor
Ja się nie pytałem jakie są pętle tylko jak ową zrobić.. :] @flashdev Dzięki ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat Ja się nie pytałem jakie są pętle tylko jak ową zrobić.. :] Wybacz, myslalem ze bedziesz na tyle inteligentny i zajrzysz do manuala i zobaczysz jak to sie robi. Jakbym wiedzial ze szanowny Pan oczekuje tylko gotowca do tego strasznie skomplikowanego kodu to bym temat przeniosl na gieldę ofert -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 31.07.2025 - 08:00 |