![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 10.11.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Robię coś w rodzaju Shotbox'a i mam problem którego nie moge zbytnio pojąć
![]() Pod dwiema kolumnami zamieszczam formularz z polami do logowania. Chcę żeby po kliknięciu rejestruj w miejscu formularza pojawiło się inne pole tekstowe. Strona jest zapisana pod nazwą czat.php. Formularz rejestracyjny wysyłam właśnie pod tą nazwę. Po kliknięciu rejestruj wyświetla się kolejny formularz ,właśnie z polem tekstowym, który nie chce działać.
co jest nie tak w tym kodzie? Ten post edytował hakersharp 11.11.2010, 16:19:00 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 467 Pomógł: 39 Dołączył: 7.11.2010 Skąd: Raz tu, raz tam Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
nie widze nigdzie w kodzie textarea
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 10.11.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No tak zamieściłem nie ten kod. Ale mniejsza o to. Drugi formularz po wypełnieniu tego z rejestracją nie działa. Tutaj jest zamiast textarea po prostu zwykłe pole tekstowe.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 467 Pomógł: 39 Dołączył: 7.11.2010 Skąd: Raz tu, raz tam Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
to napisz chociaz co nie dziala i jak ma dzialac, ten drugi formularz niewiadomo gdzie przesylasz i co z nim dalej robisz
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
To jest prosty Shotbox w którym chce dodać małą obsługę poprzez AJAX. Lewa kolumna ma wświetlać wiadomości, a prawa aktywnych użytkowników. Pod tymi kolumnami chciałbym zamieścić dwa formularze, gdzie po zalogowaniu wyświetlił by się drugi formularz z polem tekstowym gdzie będzie można pisać swoją wiadomość.
Wszystko jest oparte o MySql. Problem w tym że po zalogowaniu wyświetla się kolejny formularz, ale nie działa. Nie wysyła danych do Mysql. Tylko się wyświetla. |
|
|
![]()
|
|
drugi formularz nie zadziala bo znowu sprawdzasz login i haslo ktore juz nieistnieja, sam to pisales? pomieszane to jakies a nie chce mi sie nad tym glowic teraz
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.07.2025 - 01:52 |