![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 304 Pomógł: 1 Dołączył: 28.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam problem którego nie mogę rozwiązać do tej pory.
Dokładnie chodzi o wyświetlanie podstrony http://portal-single.pl/kontakt.html . W ff dział w ie nie . Co dziwne w kodzie źródłowym w ie dodawane jest takie coś co zapewne jest sprawcą błędu(krótki urywek tego czegoś):
Nie mam pojęcia skąd się to wzięło - pod ff tego nie ma. Ma ktoś pomysły? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 42 Pomógł: 8 Dołączył: 30.04.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wygląda to kod z MS Word, zapewne wklejałeś coś bezpośrednio z edytora tekstu do jakiegoś WYSIWYG w panelu admina. Wejdź do panelu admina, wyczyść zawartość pola i pisz od początku lub przepuść tekst przez notatnik.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 304 Pomógł: 1 Dołączył: 28.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wygląda to kod z MS Word, zapewne wklejałeś coś bezpośrednio z edytora tekstu do jakiegoś WYSIWYG w panelu admina. Wejdź do panelu admina, wyczyść zawartość pola i pisz od początku lub przepuść tekst przez notatnik. Miałeś rację ![]() Moja klientka zamiast pisać i edytować tekst w panelu admina to pisała go i edytowała w MS Word a potem wklejała ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 05:41 |