![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 9.11.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, próbuje wczytać dane z dwóch tabel. W skrypcie, który umieściłem na dole jest zakomentowane zapytanie do phpmyadmina w którym działa to zapytanie. Lecz mam problemy z przeniesieniem tego do PHP.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 159 Pomógł: 5 Dołączył: 31.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat "SELECT `k`.`imie`,`k`.`nazwisko`,`m`.`mail`,`km`.`tytul`,`km`.`tresc`,`km`.`data_wyslania` FROM `klient` AS `k`, `mail` AS `m`, `klient_mail` AS `km` WHERE `m`.`id_klient`=`k`.'id_klient' AND `km`.`id_mail`='1'"; a tak? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Cytat Lecz mam problemy z przeniesieniem tego do PHP. Problemy nie istnieją dopóty, dopóki nie zostaną zdefiniowane. ![]() -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak na moje oko mógłbyś użyć
zamiast bawić się z warunkami typu:
-------------------- Zainteresowania: C#, PHP, JS, SQL, AJAX, XML, C dla AVR
Chętnie pomogę, lecz zanim napiszesz: Wujek Google , Manual PHP |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 9.11.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wywala error
Kod Warning: mysql_fetch_row() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /Applications/XAMPP/xamppfiles/htdocs/zadanie/archiwum.php on line 31 czyli tutaj Kod while ($wiersz = mysql_fetch_row($idzapytania)) Już sobie poradziłem
Lata i buczy ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 09:54 |