![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 48 Pomógł: 0 Dołączył: 4.03.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a wiec tworze Trojmiejski Serwis Filmowy i potrzebuue mniej wiecej takie skryptu jak w tytule
skrypt ten posiada np. trojmiasto.pl czy ktos jest mi w stanie pomoc za pomoc oferuje reklame w swoich dobrze prosperujacych serwisach naprawde bardzo mi zalezy na tym skrypcie -------------------- pozdrawiam
y3ll0w www.wladca.digimer.pl www.qlforum.prv.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin ![]() |
niestety nie slyszalem o takim skrypcie
sadze ze pozostaje samodzielne napisanie -------------------- brak sygnaturki rowniez jest sygnaturką
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 48 Pomógł: 0 Dołączył: 4.03.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat niestety nie slyszalem o takim skrypcie
sadze ze pozostaje samodzielne napisanie taki skrypt musi istaniec gdyz trojmiasto.pl/kino ma cos takiego ![]() -------------------- pozdrawiam
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin ![]() |
sadze ze sami sobie napisali
-------------------- brak sygnaturki rowniez jest sygnaturką
|
|
|
![]()
|
|
Cytat sadze ze sami sobie napisali
najgorsze jest to ze w ogole nie odpisuja na mejle a atrakcyjne warunki im wysylam ehhh kurcze bez takiego skryptu nie mam nawet co zaczynac ![]() -------------------- pozdrawiam
|
|
![]()
|
|
powiedz co ma robic ten skrypt
i co go napisze -------------------- brak sygnaturki rowniez jest sygnaturką
|
|
|
![]()
|
|
Cytat powiedz co ma robic ten skrypt
i co go napisze naprawde? ![]() tzn chcialbym zeby wyswietlala repertuar multikina gdanskiego na poczatek - dasz rade to zrobic? aktualny repertuar masz pod adresem www.multikino.pl pod zakladka gdansk -------------------- pozdrawiam
|
|
![]()
|
|
chcesz samodzielnie dane wpisywac czy tez ma skrypt skas pobierac ?
|
|
|
![]()
|
|
Cytat chcesz samodzielnie dane wpisywac czy tez ma skrypt skas pobierac ?
najlepiej jakby skrypt pobieral informacje z oficjalnej strony ![]() -------------------- pozdrawiam
|
|
![]()
|
|
mam nadzieje ze masz dostep do mySQL ?
|
|
|
![]()
|
|
Cytat mam nadzieje ze masz dostep do mySQL ?
jasne ![]() ile ci zajmie napisanie takiego skryptu? -------------------- pozdrawiam
|
|
![]()
|
|
wyslij mi na radek@rgi.pl wiecej danych na temat tego skryptu
szczegolowo za co ma on byc odpowiedzialny, jakie pola maja byc, (ogolnikowo) jak ma wygladac, czy ma byc wyszukiwarka itp ... -------------------- brak sygnaturki rowniez jest sygnaturką
|
|
|
![]()
|
|
Cytat wyslij mi na radek@rgi.pl wiecej danych na temat tego skryptu
szczegolowo za co ma on byc odpowiedzialny, jakie pola maja byc, (ogolnikowo) jak ma wygladac, czy ma byc wyszukiwarka itp ... ok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() za minutke pisze mejla ![]() -------------------- pozdrawiam
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 15.02.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przepraszam ,ze sie wtrace ja tez bym potrzebowal taki skrypt najlepei jjak by ciagnal repertuar np: z www.gazeta.pl oczywiscie mam dostep do mysql. W zamian oferuje reklame na podstronach dzialajacych z tym skryptem.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 15.02.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
moj serwis to www.wroclaw.gery.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 786 Pomógł: 0 Dołączył: 18.03.2002 Skąd: Wroclaw/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Cytat powiedz co ma robic ten skrypt
i co go napisze naprawde? :) tzn chcialbym zeby wyswietlala repertuar multikina gdanskiego na poczatek - dasz rade to zrobic? aktualny repertuar masz pod adresem www.multikino.pl pod zakladka gdansk -------------------- .. make web your home ..
|
|
|
![]()
|
|
Cytat Cytat Cytat powiedz co ma robic ten skrypt
i co go napisze naprawde? ![]() tzn chcialbym zeby wyswietlala repertuar multikina gdanskiego na poczatek - dasz rade to zrobic? aktualny repertuar masz pod adresem www.multikino.pl pod zakladka gdansk tak mam ich zgode na to ![]() -------------------- pozdrawiam
|
|
![]()
|
|
to przeslij mi zeskanowana zgode wtedy Ci napisze (zgoda tama musi byc na pismie)
|
|
|
![]()
|
|
Cytat to przeslij mi zeskanowana zgode wtedy Ci napisze (zgoda tama musi byc na pismie)
o qrcze ale teraz problemow zrobiles ![]() zanim oni znowu sie odezwa........ -------------------- pozdrawiam
|
|
![]()
|
|
Cytat Cytat to przeslij mi zeskanowana zgode wtedy Ci napisze (zgoda tama musi byc na pismie)
o qrcze ale teraz problemow zrobiles ![]() zanim oni znowu sie odezwa........ czy wystarczy ci jak poprosze ich zeby ci mejla napisali? -------------------- pozdrawiam
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 16.07.2025 - 20:33 |