![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 35 Pomógł: 1 Dołączył: 8.11.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam was
mam jeden problem ktorego nie moge naprawic robie strone ze skryptami do stron i mam panel z dodawaniem skryptu oraz dzial z skryptami i jak dodam to to jest skrypt oraz kropka ! ![]() oto kody skrypty.php | urywek kodu ktory pokazuje skrypty
plik dodaj.php | urywek kodu php
prosze pomozcie mi bardzo mi na tym zalezy tyle pracy wtopilem Ten post edytował gostek99 8.11.2010, 14:10:33 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 467 Pomógł: 39 Dołączył: 7.11.2010 Skąd: Raz tu, raz tam Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
ale gdzie masz ta kropke? za ta nazme tematu pewnie Ci go zamkna:P
i zabezpiecz ten skrypt.oh. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 35 Pomógł: 1 Dołączył: 8.11.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ok poprawie no ta kropka sie pokazuje przy skrypcie i tak caly czas i czas na dole albo na gorze
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 467 Pomógł: 39 Dołączył: 7.11.2010 Skąd: Raz tu, raz tam Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
nadal nie wiem gdzie, co i jak, do bazy dodajesz tylko autora i tresc
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
oraz tytul masz screeny
http://img209.imageshack.us/i/pooppoopkpo90.gif/ http://img593.imageshack.us/i/yytytyy.gif/ |
|
|
![]()
|
|
te kropki zapsiuje Ci do bazy? bo na tych screenach nic nie widze w bazie zadnej kropki, usun te puste rekordy i zrob zapis do bazy tylko wtedy gdy wszystkie pola sa wypelnione, cos w tym stylu:
a przed tym filtruj dane chociaz tak a do zapisu uzywaj samych zmiennych $autor i $tresc a nie $_POST no i tytul zrob tak samo Ten post edytował ciekawskiii 8.11.2010, 14:35:04 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
dodalem to w skrypty.php i odrazu wykrylo wypelnij wszystkie pola bo jest ta kropka i jak dodalem tytul test autora i tresc stworzylo ta kropke o id 63 i potem dopiero id 64 ten post
![]() |
|
|
![]()
|
|
miales to dodac w dodaj.php po formularzu:/
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 231 Pomógł: 22 Dołączył: 6.10.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dostaje zwarcia w mózgu na poziomie zwojów nerwowych jak czytam twoje posty. Używaj kropek, przecinków polskich znaków, i zdań poprawnie złożonych. Czytanie twojego posta przypomina rozszyfrowanie wypocin w sms-ie 14-latki, poznanej na imprezie. [napisałem to ponieważ zupełnie nie jestem w stanie zrozumieć w czym ma problem ten osobnik]
Ten post edytował fander 8.11.2010, 14:58:13 |
|
|
![]()
|
|
o i teraz dopiero wyszlo okazalo sie ze jak wejde w dodaj artykul | tutorial i wejde w skrypty robi sie wiecej kropek
![]() ps. dodalem w dodaj.php i jeszcze w skrypty.php |
|
|
![]()
|
|
ten Twoj kod co napisales to jest praktycznie do napisanie od nowa i wiele tu brakuje:/
nie chce mi sie pisac calego wiec troche sie wysil i zastanow, przeciez funkcja empty sprawdzasz czy POST jest zostal w formularzu wypelniony czy nie wiec po co masz to sprawdzac w momencie gdy wczytujesz dane z bazy? :/ Ten post edytował ciekawskiii 8.11.2010, 15:05:09 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
eh podoba mi sie ten kod no ale dobra
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 12:27 |